Over ons

De Astense VVD is een actieve, enthousiaste en ambitieuze afdeling met een divers leden-bestand. Onze fractie- en commissieleden en hun ondersteuners zijn begaan met de inwo-ners van onze mooie gemeente. Ze hebben een kritisch oog, een luisterend oor en zijn gepassioneerd om resultaat te boeken. Zij zijn er immers voor en door de inwoners.

De Astense VVD gelooft niet in woorden maar in daden en dat zie je terug in wat we in de afgelopen jaren hebben bereikt met onze partners. Wij zijn daar oprecht trots op.

De Astense VVD heeft actieve leden variƫrend van jong tot wat ouder. Hierdoor hebben we een brede blik op wat er speelt in Asten. Echter, we kijken ook verder dan de gemeentegrenzen en werken actief samen met regiogemeenten.

Als onderdeel van de landelijke partij hebben we een waardevol netwerk van gedreven politici uit andere gemeenten en in Den Haag, 's-Hertogenbosch en Brussel. Hierdoor zijn we in staat om kennis en ervaring te delen en met elkaar mooie projecten te realiseren. Hierdoor ontstaat een waardevolle synergie.

We hopen dat je na het lezen van de informatie enthousiast bent geworden. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen zodat we tijdens een persoonlijke kennismaking meer kunnen vertellen over wat de politiek jou te bieden heeft. De koffie staat klaar!